• about-bg

Ngeunaan toko kami

Terang kamar anjeun dina gaya!

Dongguan Tonglu Cultural Development Co., Ltd. didirikeun taun 2020. Éta mangrupikeun industri terpadu sareng perusahaan perdagangan anu fokus kana B2B lintas-wates sareng B2C. Éta museur kana panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan rupa-rupa produk sawawa. Kantor pusat sareng basis R&D aya di Dongguan, anu ngagaduhan reputasi pabrik di dunya, parantos ngadegkeun cabang penjualan di Zhaoqing, Shenzhen sareng tempat-tempat sanés. Perusahaan ngagaduhan produksi sareng kapabilitas penjualan anu kuat sareng mangrupikeun panyadia produk sawawa kualitas luhur dina platform e-commerce utama di dunya.