7 speed cangkir mastaka geter bebas ku rak masturbator pikeun lalaki

Pedaran pondok:


Detil Produk

Sababaraha Geter / Modus Nguseup - Béda tingkat kecepatan dorong sareng modeu geter Multi dorong tina produk ieu tiasa dipilih, anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngaraosan sagala jinis stimulasi sareng mendakan anu anjeun pikaresep.

Gampang Diberesihkeun - éta tiasa dicabut, buka panutup tukangna sareng kaluar daging siram saluran handapeun cai anu ngalir, beberesih gampang; éta portabel sareng gunana.

PAKEJUAN PRUDENT 100% - Kami bakal mastikeun ngajaga karasiahan barang anjeun, sareng bungkusan anjeun henteu ngandung inpormasi sénsitip.

Nomer modél TL-M01 MONRUE
Bahan ABS henteu-toksik, Silikon tingkat dahareun sareng TPE  
Ukuranna 147.9mm (L) 30.5mm (W) 55.5mm (H)
Beurat 640g
Waktos ngaji 2 jam
Ngeusi batre pinuh waktos teu kedah muatan
Frékuénsi 220 Hz
Ribut kirang ti 40dB (tés dina jarak 1M)
Tpye cocooan kelamin pikeun lalaki
Tahan cai IPX7 
Batré 3 * 20mAh / sél Button
Modeu geter anjeun tiasa milih modeu speed 1 atanapi 7 jinis

Jual poin:
1. Gaya bébas-leungeun.
2. Di jero pelor mawa leuwih senang.
3. Silikon lemes.
4. Gampang dibersihkeun.
5. Cangkir masturbasi ngageter.

 

Q: Dupi abdi gaduh urutan sampel
A: enya, anjeun bakal disambut, di sagigireun sampel campuran tiasa ditampi

Q: naha anjeun ngagaduhan wates MOQ
A: kirang ti 1 PCS

Q: naon waktos pamimpin
A: kabutuhan sampel 1-3 dinten, produksi masal gumantung kana jumlahna

Q: naha anjeun nawiskeun jaminan pikeun produk
A: sumuhun, kami nawiskeun jaminan sataun


  • Saméméhna:
  • Teras: