Tentang Kami

Ti saprak didirikeun, Tonglu teras-terasan nuturkeun inovasi strategi bakat sareng ngadopsi langkah-langkah anyar pikeun ngahontal pangembangan kabisat. Tonglu taat kana konsép pamekaran "paningkatan efisiensi manajemén, bakat nguatkeun perusahaan, sareng budaya ngahirupkeun perusahaan", giat ngembangkeun strategi pangenal bakat, sareng ngagunakeun pendirian tim élit salaku titik awal pikeun ngamajukeun institusionalisasi, standarisasi, Spésialisasi sareng kapamudaan operasi sareng manajemén Efisien ngajalankeun jalur. Dina strategi bakat, unik "proyek + bakat + téknologi + manajemén" pamilihan basis pasar sareng mékanisme padamelan sareng mékanisme insentif anu parantos dibentuk laun, masihan maén pinuh pikeun vitalitas kreatif sareng motivasi sadaya pagawé, sareng ngontrak konsumén utama pikeun Paréntah perusahaan, ningkatkeun kualifikasi, sareng perluasan parantos nyayogikeun yayasan anu kokoh. 

Ayeuna, Tonglu gaduh langkung ti 30 padamel, kalayan bakat majuna anu atos atos tur luhur téknologi berkembang pesat; aya sajumlah ageung profesional kalayan sebaran ageung, sinyalna lega, sareng lapisan anu béda. Proporsi karyawan anu gaduh gelar sarjana atanapi saluhureuna nyaéta 75,6%, sareng seueur diantarana asalna ti lembaga-lembaga paguron luhur anu langkung dikenal, sapertos Universitas Hunan, Universitas Hunan Normal, sareng Universitas Yangzhou, kalayan latar pendidikan anu saé sareng atosan profesional.

Tonglu nyandak konsumén salaku inti, kalayan produk anu hadé sareng kualitas jasa salaku daya saing inti, sareng tanggung jawab urang pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk sawawa standar standar internasional. Ngaliwatan optimasi sareng inovasi modél pamasaran sareng manajemén, urang teraskeun ngenalkeun séri produk anyar. Ningkatkeun standar palayanan, nganggo modél bisnis inovatif, ngagabungkeun kaunggulan modal, manajemén, téknologi sareng mitra kualitas luhur internasional sareng domestik, sareng komitmen kana interpretasi konsép inovatif sareng interpretasi karakteristik produk dewasa pikeun kasenangan pribadi sareng kasampurnaan. Éta ngadopsi mékanisme pamilihan produk anu ketat, sareng milih unggal produk numutkeun standar anu ketat pikeun mastikeun kualitas produk anu luhur sareng raos, sareng cocog sareng pangalaman balanja online anu pangsaéna sareng layanan purna jual anu pangsaéna.

Dina pituduh strategi hébat sabuk nasional sareng hiji jalan, Tonglu bakal teras-terasan kana pendekatan pangembangan ilmiah sareng stabil, kalayan konsumén salaku inti, tim salaku titik awal, sareng standarisasi salaku dasarna, pikeun nerapkeun pamekaran tina perusahaan téknologi, tim sareng perusahaan kuat. Filsafat, konsolidasi prestasi anu aya sareng pangsa pasar, pokus kana perluasan produk dewasa anyar, fokus kana pamekaran héjo, pamekaran ékologis sareng pamekaran pinter, ngabantosan palanggan mendakan nilai, sadar nilai sareng pangajen nilai, sareng ngahontal pangembangan maju-maju perusahaan dina silih kauntungan sareng kaayaan win-win. Ngawangun Pangwangunan Tonglu janten perusahaan kelas munggaran anu ngagaduhan reputasi sosial anu hadé sareng reputasi pasar. "Ngan pamekaran tiasa salamet;

 ngan inovasi anu tiasa tumuh; ngan ukur wani janten anu pangpayunna nyiptakeun pikahareupeun ", ieu tékaditas Tonglu pikeun museurkeun masa depan sareng milari pangwangunan. Ngahijikeun kaunggulan sababaraha sumber, ngamajukeun ko-ayana industri, nyandak mérek kualitas sareng inovasi manajemén salaku jangjang, ngahijikeun usaha gabungan sadaya pagawé, damel babarengan dina parahu anu sami, pasang aksi pasang surut, sareng mekarkeun ilmiah. Kami yakin yén masa depan Tonglu bakal langkung cemerlang!