kaulinan kelamin déwasa réalistis dildo TPE bahan aman kulit nyata perasaan dildo pikeun awéwé jinis kaulinan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Materi tpe lemes, masihan sentuhan nyata sareng gancang ningkatkeun karep anjeun
Sorotan ekslusif: Tékstur alam anu jelas, struktur tékstur anu jelas, realisme anu tiasa dirasakeun ku panon taranjang sareng rampa tina panangan leres-leres tiasa nyiptakeun épék nyata
Tahan cai sareng gampang dibersihkeun, anjeun tiasa nganggo éta dina pancuran, bak mandi atanapi bak cai panas
Awak-Aman Bahan & Tekstur Realistis - lemes, hypoallergenic sareng non-toksik. Sareng tékstur anu réalistis masihan anjeun raos anu langkung pikaresepeun
Jaminan bungkusan pribadi 100%, kami ngahargaan privasi anjeun sababna kami bakal ngirimkeunana ka anjeun kalayan teu wicaksana

pitur Desain warna kulit, tékstur anu réalistis sareng raos anu raos.
Dasar cangkir nyeuseup pageuh
kode kapang TL-M008
matéri TPE
ngagunakeun Éta tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo ageman.
panjangna tiasa dilebetkeun (aci) 4,33 inci / 11 cm
diameter 1,57 inci / 4 cm.
kuriling aci 4,94 inci / 12,56 cm
kuriling skrotum 9,44 inci / 23 cm
total panjangna 6,30 inci / 16 cm.
beurat total tunggal 210 gram

1: Naha kaamanan bahan pikeun kaséhatan?
A: Leres. Bahan produk nyaéta grade dahareun sareng henteu toksik; bebas-phthalate Bau.
2: Mana metode pamayaran anu tiasa ditampi ku anjeun.
A: Urang biasana nampi TT (30% sateuacanna sareng 70% sateuacan kintun), Western Union sareng PayPal jsb.
3: Naon waktos pamimpinna pikeun sampel sareng produksi masal?
A: Dina 5 dinten damel kanggo sampel sareng 30 dinten kanggo produksi masal.
4: Naha anjeun nawiskeun jaminan pikeun produk?
A: Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng produk kami, kantun kirimkeun kami pesen Hubungi Kami. Masalah anjeun bakal direngsekeun dina 7 * 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras: