Produk Inovatif IPX7 Waterproof Vibration Bullet 9 Gancang Jauh

Pedaran pondok:


Detil Produk

Oh wah nembé nyimpulkeun. Kuring resep pisan yén kuring mesen barang ieu sanés ngan ukur sumping ka kuring dina waktos anu pas tapi éta ogé spice nepi ka kamar tidur lil. Gampang pisan ngagunakeunana Kuring kagum dina sadaya tingkat geter anu béda sareng salaki kuring resep ngagunakeun éta ka kuring. Éta fléksibel pisan sareng kuring resep pisan kana warna éta pageuh pisan tapi henteu ngan kaku janten ngalir sareng awak kuring sareng kuring resep perasaan éta.

G spot Mangrupikeun nami anu sampurna kusabab PASTI pencét milik abdi lol. Kuring miharep aya deui anu resep kuring hoyong langkung. Hiji-hijina hal anu leungit nyaéta kuring pikir éta bakal tiis upami éta bersinar dina warna poék atanapi warna.

Abdi henteu ngicalkeun milik kuring pikeun dunya tungtungna kuring mendakan cocooan boh kuring sareng salaki resep dianggo. Éta saderhana pisan pikeun ngabersihkeun ogé. Kuring mikir yén kuring kedah mesen deui cocooan ti perusahaan ieu sareng anu ngajualna endah pisan éta sanés biaya sareng panangan sareng suku sapertos seueur cocooan anu kuring kantos nampi

Barang No. TL-B03 Rokét
Spésifikasi Fungsi anu tiasa disesuaikan jauh nirkabel
Bahan ABS sareng silikon médis
Warna Hideung / Beureum, bisa disesuaikan
Pakét buleud kotak warna, customizable
Batré Batré li-batré ulang 3.7V / 200mAh
Waktos damel 1,5 h
Ukuranna 73mm (L) * 35mm (W) * 30mm (H)
Beurat 65g
Tahan cai IPX7
Modeu 9 Geter sengit
Jenis Remote control anal but colokan lalaki jinis kaulinan
Max Noise Kirang ti 40dB
Sértipikasi CE, RoHS, FDA
Pamayaran T / T, Western Union sareng Paypal

Fitur utama:

1. Anatomis Sampurna Sareng Éstétika Éndah Dina Desain 2. Rocket Bullet Dirancang janten Kompatibel sareng Mainan sareng Asesoris Naon waé

3. Motor anu Kuat sareng batré anu tiasa diisi ulang 4.9 setélan anu kuat tiasa nganteurkeun deui klitoris arching sareng klimaks heunceut

5. gancang ngecas kanggo jam pelesir


  • Saméméhna:
  • Teras: