Desain anyar nirkabel jinis kelamin kaulinan mini endog ngageter Clitoral vibrator massager bullet vibrator

Pedaran pondok:


Detil Produk

Ngahasilkeun deui Kapercayaan - Sedengkeun pikeun ibu anu énggal, penting pikeun nganggo beurat latihan tongel anu béda. Sét bal ben wa ieu tiasa nawiskeun karep dimana-mana nalika anjeun gaduh kagiatan dina rutinitas sapopoé.

Timbangan Kegel adjustable Premium Silicone Adjustable - bal latihan kegel ka sét pikeun minuhan tingkat pamutahiran anu béda, sareng janten beurat 、 aman sél silikon kegel beurat sareng pelvic lantai pikeun anjeun.

Desain genah - Ngajantenkeun anjeun tiasa langkung merhatoskeun padamelan sareng fokus kana latihan, naha anjeun resep pangalaman latihan tongel hipu atanapi modeu jaringan anu jero, éta mangrupikeun barang latihan anu idéal di bumi, kantor atanapi di perjalanan.

Sampurna Pas - Ti ibu-ibu énggal dugi ka awéwé anu nalukkeun ménopause, Kegel Exercise Bobot ngamungkinkeun anjeun nyingkirkeun bantalan inkontinensia kemih, nalika anjeun seuri, lumpat, bersin atanapi batuk tiasa ngaraos yakin.

Palayanan Saatos Penjualan Anu Saé - Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi patarosan ngeunaan produk, punten tong ragu ngahubungi kami. Kami bakal teras nelepon.

Spésifikasi Barang No. TL-B08 – Kacang
Bahan Silikon Médis Kelas sareng ABS
Warna Ungu / biru 
Pakét Pakét kotak kado tiasa disesuaikan
Waktos damel 2.5H
Beurat 84g
Batré 3.7V / 200mAh
Tahan cai  IPX7
Modeu 10 Geter sengit
Max noise Kirang ti 40db
Sértipikasi CE, RoHS, FDA
Pamayaran T / T, Western Union sareng Paypal.
 Fitur konci:
 1. Pelor kadali jauh
 2. Bal latihan Kegel pikeun ngendalikeun kandung kemih
 3. Batré Li-on anu tiasa dieusi deui
 4. jasa OEM / ODM sayogi

  • Saméméhna:
  • Teras: