Anyar Lapisan Ganda Silikon Silikon Simulasi Seks Vibrator Sawawa Penis Nirkabel Jauh Control Teleskopik Puteran Dildo

Pedaran pondok:


Detil Produk

Beureum ultra permukaan lemes G-spot ạnạl dildo. Pilihan anyar Trendy pikeun koleksi anjeun
Dildo realistis kami lengkep tahan cai, anu hartosna anjeun tiasa bilas dina cai
Silikon nyaéta cai-panolak, pikeun manjangkeun umur tina cangkir nyeuseup dildo punten ulah neuleumkeun kana cai ngahaja
Dildo réalistis didamel tina silikon kelas médis, éta lemes pisan, lemes, elastis, henteu-racun sareng henteu bau, aman sareng awét dianggo
Dicrete Packing Private Packaging - 100% aman, sadaya cup hisap dildo kami nganggo kotak-kotak tertutup proprietari, pangiriman rahasia, tanpa aya kecap sénsitip kanggo ditingalkeun

Bahan Silikon FDA
Ukuranna sakumaha gambarna
Modeu geter 7 Gancang geter + Rotaion
Fungsi Dildos buta réalistis Vibrator pikeun cocooan kelamin awéwé
Fitur Nyodorkeun dildo kalayan cangkir nyeuseup anu kuat
Beurat 340g
Tahan cai Dildo tahan hirup

Q1: Naha bahanna aman pikeun kaséhatan?
A: Leres, éta. Bahan produk nyaéta grade food sareng non-toksik, urang gaduh sertifikasi CE kanggo rujukan anjeun.
Q2: Naon MOQ anjeun?
A: Henteu aya MOQ khusus, 1 sapotong conto kanggo diparios tiasa dipasihkeun.
Q3: Naon waktos ngarah anjeun?
A: 3-7 dinten damel kanggo pesenan sampel, 10-15 dinten damel kanggo pesenan ageung.
Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?
A: Kami nampi T / T, L / C, Paypal, jsb.
Q5: Naha OKÉ pikeun nyetak logo kuring dina produk sareng bungkusan anjeun?
A: Leres, pls nyayogikeun kami file logo anjeun sareng detil anu diperyogikeun.
Q6: Naha kuring tiasa gaduh conto sampel pikeun sadaya produk séks?
A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun uji kualitas produk kami, sampel campuran ogé tiasa ditampi.


  • Saméméhna:
  • Teras: