Warta

  • Sanés ngan ukur ngeunaan barang séks: pikeun kabagjaan dua jalma, mimitian ku bola nyusut Yin

    1. Disfungsi lanté pelvis Disfungsi lanté pelvic awéwé biasana lumangsung dina awéwé yuswa tengah sareng sepuh anu parantos ngalahirkeun. Kusabab panyabab anu béda tina disfungsi lanté pelvic, gejala anu rupa-rupa, kaasup gejala iritasi saluran kemih, sapertos sering kiih, urgent of u ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih alat ngageter anu cocog

    Bagian anu ngarangsang penting Siga ku ceuli runcing, atanapi ku sudut anu seukeut, henteu pikaresepeun! Ayeuna bentuk anu langkung umum di pasar nyaéta anteneu kukupu, palebah leutik, kelenci leutik sareng sajabina, sareng bentuk novél anu langkung bentukna bentuk kembang, bentuk kipas sareng sajabina. Wangun anjeun milih numutkeun ...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun sareng ngajaga vibrator pikeun onani awéwé

    Metode operasi Geter, ogé katelah iteuk multi-fungsi anu tiasa ditarik, didesain pikeun niru tindakan narik sareng ngalebetkeun Yinjing jalu. Awak vibrator tiasa ditarik deui dina 1-3cm, sareng gaya anu béda ngagabungkeun sababaraha fungsi sapertos stimulasi vulva, jumping endog, bead turn ...
    Maca deui