Orgasme bikang anu kuat puting pijet alat penggetar kaulinan seks dewasa heunceut merangsang awéwé pasangan lesabian

Pedaran pondok:


Detil Produk

nalika kuring mésér ieu kuring ragu pisan sabab biasana kuring mésér di toko atanapi dina halaman wéb anu sanés. Pakét anu bijaksana (anu mangrupakeun hal anu kuring pikaresepeun pisan, kuring henteu hoyong tatangga kuring terang yén kuring mesen dildos atanapi cocooan ngageter LOL)

PROS:

Produk na tahan cai
gaduh sababaraha setting geter anu matak Kagumkeun
warnana sampurna
beberesih gampang
Teu pati tarik
Gaduh lampu sakedik anu ngagenclang LOL anu idk upami éta saé atanapi goréng tapi imut.
PISAN fléksibel, sapertos anu kuring hartosna SANGET pisan
Nyaéta LEMBUT
hadir sareng pasualan sareng katingalina siga sampul sikat huntu LOL anu saé upami anjeun ngantepkeun di tempat terbuka.
CONS:
Carjerna anéh, kuring kedah iklas dina permukaan anu rata atanapi éta némbak. Éta ibarat magnet atanapi naon.

Gancangna kuring resep pisan kana pameseran ieu.
Abdi hoyong nambihan gambar sareng pidéo na tapi kuring henteu yakin kumaha unggah.

Ngaran Produk Cocoan kelamin lesbi
Spésifikasi Barang No. TL-V07 Seraph
Bahan Silikon sareng ABS
Warna Rose beureum / ungu sareng oem
Pakét Kotak bungkusan kado, bungkus OEM 
Waktos damel 1-2h
Beurat 160g
Batré Batré li-batré ulang 3.7V / 600mAh
Tahan cai  100% tahan cai
Modeu 9 Geter sengit
Max noise <40dbs
Sértipikasi CE, RoHS
Fitur Utama 1. Ningkatkeun Sensasi Kelamin Pikeun Duanana Mitra.
2. Wangun Ergonomis pikeun kanyamanan Maksimum
3.Tip sareng Desain Réngsik Nambihan stimulasi tambahan pikaresepeun.
4. Bengkok sareng Flexes pikeun Ngepaskeun Sadaya Bentuk Awak pikeun Pasangan
5. Motor Duaan pikeun Sacara akurat Sasaran C sareng G-spot pikeun Klimaks Anu langkung ngabeledug

  • Saméméhna:
  • Teras: