Geter Kuat Déwasa Jenis Kelamin Kaulinan Portabel Awéwé Vibrator G Spot Ngarangsang Pijet Vibrator

Pedaran pondok:


Detil Produk

Pamajikan sareng kuring mendakan barang ieu saé éndah. Kami nganggo barang pikeun nambihan pikagumbiraeun tambahan pikeun kagiatan panto nutup. Pamajikan kuring mendakanana
pikaresepeun pikeun stimulasi sareng raos dina kulitna babarengan sareng barang anu tahan cai plus.

Kuring ngagaleuh Vibrator pélor sareng anu pangpayunna nyaéta laju pengiriman sareng pangiriman barang anu luar biasa. Abdi resep pisan kana bijaksana barang éta. Kuring muka kotak na barang sumping dibungkus dina plastik sareng henteu gampang ditampi ku jalan. Kuring muka kotak sareng narik eusi operasi sareng carjer anu magnét salaku kabel usb pikeun nyolok kana komputer atanapi outlet anu sanés. Éta kuring henteu ngarepkeun sabab kuring panginten carjerna ngan ukur kabel carjer témbok. Kuring resep éta barang didukung ku jaminan pabrikan 1 yr sareng 60 dinten teu aya résiko ngabalikeun duit gratis. Barangna saé ukuranana sareng tampilan pertandingan.

Bending barangna alus teuing sareng ogé tahan cai. Éta henteu sesah dina kulit sareng dibarengan ku motor anu kuat pisan. Éta ngagaduhan 10 pola geter sareng éta mangrupikeun kagancangan sapertos vibrator nyaéta sirkulasi pondok anu dipikacinta ku pamajikan kuring lol. Sadaya kagancangan anu hébat, soothing sareng santai. Kuring pasti bakal nyarankeun barang ieu pikeun awéwé atanapi pasangan mana waé. Pamajikan kuring sareng kuring masihan barang ieu sareng jasa pikeun nampi 5 bintang di saluareun papan sareng badé mésér langkung seueur barang dina waktos payun.

Tempat Asalna Guangdong, Cina
Jumlah Modél TL-FZDB09
Jenis VIBRATOR PEREMPUAN
Ngaran mérek OEM
Bahan Silikon + ABS
Ngaran Produk Pijet vibrator pikeun awéwé klitoris sareng pésta
Sasayogian tanaga Batré AAA
Ukuranna 23 * 8 * 4CM
Ribut Niup 50DB
Beurat bersih 83g
Pakét Bungkusan buleud
Warna Ungu, Mawar Beureum
Tahan cai Awak Awak Kalelep
Kecap konci alat kelamin alat vibrator awéwé déwasa

  • Saméméhna:
  • Teras: