Sirit Palsu Karét Palsis ageung Kelamin Dildo Realistis ageung Lemes TPE Dildo Awéwé

Pedaran pondok:


Detil Produk

Dildo réalistis didamel tina bahan TPE anu ramah lingkungan. TPE teguh di jero, TPE ultra lemes
di luar tékstur dildo anal G-spot dina permukaan, masihan anjeun pangalaman anu langkung bagja sareng langkung nyata
Dildo realistis kami didesain janten leres-leres tahan cai, anu hartosna anjeun tiasa nganggo éta di tempat anu baseuh sapertos bak mandi
Pakét Wasta - Sadaya dildo cup nyeuseup kami nganggo buleud anu disegel propriétari, pangiriman rahasia, tanpa aya kecap sénsitip kanggo ditingalkeun

Fitur desain warna kulit, tékstur anu réalistis sareng perasaan anu saé.
 Dasar cangkir nyeuseup pageuh
Bahan Bahanna nyaéta TPE.
Anggo Éta tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo.
Ukuranna Panjang sisipan (poros): 5,51 inci / 14 cm
Diameter 1,57 inci / 4 cm.
Lingkaran aci 4,94 inci / 12,56 cm
Kuriling skrotum 9,44 inci / 24 cm
Total panjangna 6,30 inci / 16 cm.
Beurat total tunggal 243 gram

1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami mangrupikeun produsén anu berpengalaman sareng parantos fokus dina produk séks salami mangtaun-taun.
2: Naha anjeun ngecas biaya sampel?
A: Urang tiasa nyayogikeun conto gratis. Anjeun ngan kedah mayar biaya pangiriman. Tapi biaya ieu bakal ngabalikeun duit kana urutan anjeun salajengna.
3: Sértipikat anu anjeun gaduh?
A: Kaseueuran produk urang ayeuna kalayan sertifikasi CE & Rohs, samentawis éta kami ngabantosan anjeun kéngingkeun sertifikasi sanés anu anjeun peryogikeun.
4: Naha kaamanan bahan pikeun kaséhatan?
A: Leres. Bahan produk nyaéta grade dahareun sareng henteu toksik; bebas-phthalate Bau.
5: Metode pembayaran mana anu tiasa ditarima ku anjeun.
A: Urang biasana nampi TT (30% sateuacanna sareng 70% sateuacan kintun), Western Union sareng PayPal jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras: