kaulinan heunceut kelamin déwasa orgasme bal cinta endog vibrator Jumping endog

Pedaran pondok:


Detil Produk

1. Ukuran portabel sareng ringan pikeun perjalanan sareng anjeun tiasa nyimpen kana kantong anjeun ka mana waé, iraha waé

2. Operasi tombol gampang dianggo: Pencét tombol pikeun ngarobih 10 setélan modeu anu béda. Ieu saé pikeun anu ngamimitian

3. Ramah lingkungan, aman, henteu bau, raoseun sareng gampang dibersihkeun. Hypoallergenic, Phthalate Free, BPA-Free, Latex Free

4. 100% tahan cai: gampang dibersihkeun, gampang dianggo ngalebetkeun batré AAA x 2 (henteu kalebetkeun).

5. Datang dina kotak standar standar Amazon pikeun ngajagi privasi anjeun. Upami anjeun henteu sugema ku alesan naon waé, ngahubungi kami iraha waé, kami bakal salawasna aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun.

Spésifikasi Barang No. TL-B01 Kitty
Bahan Silikon sareng ABS
Warna Pink / hideung
Pakét Kotak warna, bungkus OEM 
Waktos damel 2h
Beurat 65g
Batré 3.7V / 200mAh
Tahan cai  IPX7
Modeu 9 Geter sengit
Max noise <40dbs
Sértipikasi CE, RoHS, FDA
Pamayaran T / T, Western Union sareng Paypal.
MOQ 10 pcs
Fitur Key 1. Desain Compact, kuat nanging sepi
2. 10 m jangkauan kadali nirkabel pikeun pelesir bebas tangan
3. Bentuk ergonomis pikeun pelesir maksimum pikeun klitoris sareng g spot
4. Wangun Sampurna pikeun Dipaké dina Panties pikeun senang outdoor anu kandel
5. Tombol dina tungtung kabel mastikeun panyabutan saderhana gancang sareng kontrol anu merenah
6. Ukuran perjalanan, tahan cai, gampang dianggo sareng bersih

Q: Naha aman pikeun mesen?
A: 100% jaminan kaamanan mayar. Jaminan Dagang T / T Alibaba ditampi di dieu.

Q: Sabaraha lami kuring kedah ngantosan urutan kuring?
A: pikeun mesen alit, 3-7 dinten, kanggo urutan ageung 15-20 dinten

Q: Naha kuring tiasa kéngingkeun cocooan séks freesample pikeun nguji kualitas sareng pasar sateuacan dipesen?
A: Leres, urang tiasa nawiskeun sampel gratis pikeun grosir kaulinan kelamin ageung

Q: Dupi anjeun mastikeun kualitas produk sareng nawiskeun jasa anu saé?
A: PASTI, KAMI 100% CARI KUALITU Sateuacan Pangiriman .urang parantos ngalakukeun cocoan séks sawawa salami 6 taun, paling seueur cocooan séks, bakal nawiskeun jasa anu saé pikeun cocooan séks anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras: